نرگس محمدی، فعال حقوق بشر محبوس در اوین، در آستانه برگزاریدادگاهش در روز ۱۹ خرداد با راهاندازی کارزاری علیه آزار، تجاوز و تعرض جنسی زندانیان و بازداشتشدگان از مردم خواست تا در مبارزه با حکومت در این راه همراهی کنند.
از ابتدای به قدرت رسیدن آیت الله ها، شکنجه زندانیان سیاسی همواره بعنوان ابزاری برای درهم شکستن اراده آنها و ایجاد ارعاب به منظورتحمیل سناریو های توطئه گرانه در دست وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه قرار داشته است. اعمال انواع شکنجه در زندان های دیکتاتورهای حاکم بر سرنوشت ملت ها پدیده تازه ای نیست اما نبوغ در خلق شکنجه های وحشیانه و بیرحمانه در بعضی از حکومت های ایدئولوژیک برای نسل های کنونی غیر قابل باور و غیر قابل تحمل است. انواع شکنجه در قرون وسطی در حاکمیت مسیحیان و در کلیسا ها وحشی گری مطلق همراه با سوزاندن و به آتش کشیدن انسانهای زنده بود. در حکومت اسلامی حاکم بر کشور ما کشتن و قتل و اعدام آسانترین حکمی است که داده می شود اما بدترین وضعیت شکنجه تجاوز جنسی به متهمان بطور علنی در بازداشت گاهها صورت میگیرد که همچنان در جریان است… کهریزک نمونه افشاء شده جنایات جنسی است اما تجاوزات جنسی به زنان و دختران زندانی دهه شصت به فتوای آیت الله های حاکم ضربه سنگین و سختی بر پیکره جامعه ایران بوده است که در تاریخ جنایات حکومت اسلامی از قرون گذشته تا کنون کمتر شنیده شده است.
نرگس محمدی خواستار افشاگری بر علیه دستگاه شکنجه وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه شده است که در تمام این دوران تلاش کرده اند بر علیه دختران و زنان کشور شنیع ترین رفتارها را بکار بگیرند تا از حضور آنها در جنبش های اعتراضی درکف خیابانها و جلوگیری نمایند. تجاوز در بازداشتگاهها و اعلام غیر مستقیم خبرها توسط دستگاههای موازی خبری برای ایجاد ترس و از سوی دیگر حمله های شیمیایی به مدارس دخترانه برای ایجاد وحشت و جلوگیری از موج اعتراضات دیگر دست عوامل حکومت و سرکوبگران وحشی را باز گذاشته است تا جامعه زنان ایران را بعنوان طعمه های جنسی بنگرند(تعریفی که در اسلام از علت خلقت زنمی شود) . این بیماری زن ستیزانه در درون حکومت و امت در حال زوالش به این دلیل بوجود آمده است که آنها انقلاب زن زندگی آزادی و زنان و دختران کشور را سرفصل تغییرات عظیم سیاسی و فرهنگی و اقتصادی در کشور می دانند که همراه با ان انقلاب جمهوری آسلامی یعنی حاکمیت دین و مذهب و آیت الله ها را در زباله دانی تاریخ دفن می کنند.
دبیرخانه حزب دموکرات ایران
۶ ژوئن ۲۰۲۴- ۱۷ خرداد ۱۴۰۳
در بیانیه کارزار “همصدایی علیه آزار جنسی” که روز سهشنبه (۱۵خرداد) در صفحه منتسب به این فعال حقوق بشر در اینستاگرام منتشر شده با اشاره به اینکه تاریخ معاصر ایران بر “استفاده هولناک” تجاوز و تعرض جنسی به عنوان “ابزاری ویرانگر” علیه مخالفان و معترضان شهادت میدهد، بر ضرورت افشاگری، روایتگری، دادخواهی و حمایت از آسیبدیدگان تأکید شده است.
در این بیانیه آمده است: «ما بر این باوریم که تعرض، تجاوز و اذیت و آزار جنسی ابزار شکنجه، تهدید و اعترافگیری در دست حکومتی است که سعی در عقب راندن جنبش های اعتراضی مردمی و خانهنشین کردن معترضان دارد.»
بیانیه این کارزار به “دهه ۶۰ و فاجعه کهریزک” اشاره کرده و میگوید “حتی برخی مقامات مسئول وقت جمهوری اسلامی نیز به آزار جنسی زندانیان و بازداشتشدگان اقرار کردهاند” اما با این حال “هیچگاه دیده نشده آمران و عاملان چنین فجایع انسانی در پیشگاه ملت ایران محاکمه شوند”.